Wie
Rob Remie MSHRM CMC (1962) studeerde Strategie & Organisatie, Strategisch HRM en HRM. Is Certified Management Consultant bij de OOA.

Wat
Adviseur, executive coach, ondernemerscoach, EMDP facilitator

Waar kennen wij Rob van?
Werkte als officier bij Defensie en is aansluitend zijn eigen weg gegaan in executive coaching, organisatie onderzoek, fusie begeleiding. Allen verbonden met een rode draad aan verandertrajecten op individueel-, afdelings- of organisatie niveau. Wij kennen Rob vooral als sparringspartner en als zakelijk partner op het gebied van strategie en ondernemen.

Wanneer

Rob is in te zetten als:
  • EMDP executive coach
  • EMDP adviseur
  • Ondernemerscoach EMDP facilitator

Waarom Rob?
Rob is een man met ervaring. Hij is auteur van het boek "Blended coaching", afgestudeerd MSc, strategy & organisation Business University Neyenrode, Phd candidate, Management & Organization, geregistreed lid van de Orde van Organisatiekundigen en Adviseurs (CMC) en winnaar van de NVP Future Award in 2007. (essay on the future of HR in the year 2020.) Rob is een persoon die doelstellingen op een humoristisch, doch confronterende stijl terug kan brengen tot de essentie. Geen eindeloze bla, bla verhalen maar straight to the point!
emdp, over ons
Terug naar het totaal overzicht